Sport en spel

Speel-en sporttoestellen

In het Groene Hart Oudorp komen een aantal speel- en trimtoestellen. Op dit moment zijn wij ook in overleg met de omliggende basisscholen waar wij onze voorstellen voorleggen. Na diverse consultaties zal er een definitieve keuze worden gemaakt. Het uiteindelijke plan zal te zijner tijd op deze site worden gepubliceerd. Wij hopen in de loop van 2019 de eerste toestellen te kunnen aanschaffen en plaatsen.

Verhard sportveld

Het bestaande verharde sportveld wordt opgefrist met nieuwe belijning en wordt in de loop van dit jaar voorzien van een laag hekwerk rondom het veld.

Amfitheater

Naast het sportveld hebben we in de afgelopen maanden m.b.v. vele vrijwilligers met tegels , die vrijkwamen bij de herinrichting van de Antaresstraat en Neptunusstraat, het amfitheater gebouwd.Amfitheater Voor de toeschouwers een mooie tribune, voor jongeren een prachtige ontmoetingsplek en voor eventueel te organiseren evenementen een prachtig zitgelegenheid. Aan de achterzijde is een zitbank gemaakt waarop leerlingen, die hun zomerse gymlessen op het veld houden, prachtig instructie kunnen krijgen.

Voor de kleiner kinderen is er een buis aangelegd waar zij heerlijk doorheen kunnen kruipen, verstoppen etc.

Kortom de eerste contouren van onze investering in sport en spel zijn al zichtbaar.

 

 

 

 

Amfitheater artist-impression