Boomfeestdag 13 maart en plantdag 16 maart 2019

Beste mensen, 

Wellicht hebben jullie het al vernomen, wij zijn erin geslaagd om als vereniging ca. € 30.000,– te verwerven en wij streven ernaar om het plan voor ons buurtpark dit jaar af te ronden. 

Op 13 maart is het Boomfeestdag

en dan planten kinderen van scholen vanaf 11.00 uur met hun ouders/verzorgers in aanwezigheid van wethouder Christian Braak de eerste bomen in de pluktuin. Het programma voor deze dag vindt u in Draaiboek boomfeestdag scholen

 

Op de zaterdagen 16 en 23 maart kunnen kinderen en vrijwilligers uit de buurt helpen met het planten van de overige planten en struiken.

Wij hebben hulp nodig op verschillende fronten: organisatie, groene vingers, snipperpaden aanleggen, afrasteringen etc etc. Zie ook onze uitnodiging via de flyer waarbij o.a. een workshop insectenhotel maken wordt aangeboden. Wij blijven handjes nodig hebben: de pluktuin verdient nu maximale aandacht. Zie ook de flyer Nationale-Boomfeestdag

Er zijn verschillende momenten waarop u kunt helpen. Op de site zal regelmatig een bericht bij het nieuws verschijnen met de laatste informatie. 

Meldt u aan via info@groenehartoudorp.nl en doe mee met deze unieke actie. 

folder groene hart

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *